SPAR 50% på din næste farvning <3

Heeeej Dolls <3

12200752_10153653980469174_1710498039_n

I er altid vildt mange der spørger til min hårfarve og hvad jeg farver mit hår med, uanset om det er den ene eller den anden farve. Jeg ville ønske jeg selv kunne farve jer allesammen, men da jeg desværre ikke arbejder i Salon mere, har jeg ikke denne mulighed! Derfor har jeg aftalt med den økologiske salon jeg selv er udlært frisør i, (Salon Jargon beliggende på Nørrebros fedeste adresse), at Jeg må dele 10 farvebehandlinger ud blandt mine følgere til 50% af den normale pris!! Det gælder uanset om det er helfarve eller striber. Farverne i salonen er de samme professionelle farver, som jeg bruger i mit eget hår! 

Der er mulighed for at blive farvet med det fantastiske Olaplex også!

Se nogle af de fantastiske Olaplex resultater fra verden over herunder!

eks på ola

olaaa

olapleeex

olaplex

ddd

 

 

SÅ hvis du skal nå at have farvet lokkerne inde diverse julefrokoster/fester skal du slå til nu <3 Det er først til mølle princippet!

Vil du læse mere om salonen og mine søde eks-kollegaer kan du klikke her

Ring til salonen på tlf. 36 96 66 38

Hils fra Mig når du bestiller <3

God Farvning <3

2 comments on “SPAR 50% på din næste farvning <3

  1. Hej Josephine.

    Har lige opdaget din blog, går ud fra at der ikke er flere 50 % på farvninger tilbud tilbage, men vil lige forhøre mig for en sikkerheds skyld:)

Skriv et svar