Sandt eller Falsk?

JM-070

 

 

Hej DOLLS <3

 

Håber alle har haft en fantastisk weekend og nydt det dejlige vejr! Det har jeg hvertfald. Jeg er tilbage på pinden og i dag skal det handle lidt om de forskellige myter. Hvad er sandt og hvad er falsk? Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, så derfor får I lige mine svar også. Jeg har plukket dem jeg finder væsentlige ud, så læs med her og bliv lidt dulle-klog!

 

 Mascara knækker dine vipper!

 Falsk. mascara knækker ikke vipperne på nogen måde. Faktisk er de fleste slags efterhånden lavet med plejende ingredienser og små fibre der beskytter vipperne. Det der kan knække dem er, hvis du gnider dig heftigt i øjnene. Eller sover forkert på dem – så husk at fjerne din mascara inden sengetid!

 

 

Drik masser af vand, det er godt for huden.

Sandt. Meget væske hjælper huden til at skylle affaldsstoffer ud af kroppen! Gid champagne gjorde det samme….

 

 

Dine bryn vokser langsommere ud, jo mere du plukker dem.

Sandt. Jeg har selv prøvet det! Dengang jeg var 15 år og syntes tynde øjenbryn var the S**T. Det har nærmest taget mig flere år, at få dem bare nogenlunde ud igen. Hvis du gerne vil have fyldigere bryn er der en måde : let it groooow. Let it grooow – dont skam-pluk it no more :-D hahaha.. syng min sang næste gang du plukker, ik ;)

 

 

Du bliver ikke brun med høj solfaktor.

Falsk. Daaaamn you women! Det gør man altså! Se bare mig om sommeren. Det er sandt at det tager længere tid at bygge en solid tan op. Tilgengæld holder den meget længere. Så skru op for faktoren.

 

 

Det bedste sted at tjekke om din foundation passer er på hånden.

Falsk. Hvorfor skulle man dog det? En eller anden, fang den skyldige! Der er da ikke nogen der kan matche en farve på sin hånd. Hvornår har ens hånd været samme farve som ens ansigt? Aldrig. Der er en måde at finde ud af det på. Prøv den på og ud i dagslys! Hvis du har svært ved at finde en farve der passer, kan du altid købe to forskellige og blande dem sammen.

 

Pump din mascara godt, så får du mere ud af den!

 Falsk! Kan I så holde op med det! Når du pumper en mascara kommer der luft ned i den og så tørrer den meget hurtigere ud. Levetiden på en mascara er i forvejen ikke særlig lang, så hvorfor forkorte den yderligere.

 

så er vi enige om det, ik babes ;-) Forresten har jeg tænkt mig at lave en mega lækker give-away snart. Der vil det blive muligt, at vinde nogle af mine yndlings produkter, så husk at følge med her og på instagram! @ninimiro

 

Kys J

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comments on “Sandt eller Falsk?

 1. Christina

  Hej Josephine.
  Først og fremmest tak for en god blog. Elsker at følge med og høre hvad du har på hjertet :-)

  Jeg har et spørgsmål. Det billede du har brugt i dit indlæg “sandt eller falsk”, der er håret “helt langt ned”, hvis man kan sige det sådan. Så når man f.eks. sætter det, i en hestehale, knold eller andet, så har man ikke alle de der små strit hår ud til alle sider. Mit spørgsmål går så på, om hvad man bruger til det? Jeg har tænkt lidt på, om det “bare” er voks. Men tænker samtidig, at det må da blive meget fedtet så?

  Jeg håber du forstår hvad jeg mener, det er lidt svært at forklare synes jeg ;-)

  Christina.

  • Hej Christina :-)
   Tak, dejligt at høre du læser med!
   Jep, forstår hvad du mener. På billedet er der brugt en våd hårlak ( denne her som sælges på min shop https://zircles.com/josephinemiro/loreal-tecni-art-fix-design-harspray-200-ml ) dvs en der ikke bliver tør med det samme, men man kan nå at frisere i den, inden den tørrer. På den måde får du det glatte look, men uden det fedter. Du kan også bruge en gele i vådt hår, gerne en med godt hold. Ellers tag et kig på min shop, der er masser af forskelligt ;)
   KH Josephine

Skriv et svar