Sådan bruger du din beautyblender – KORREKT!

Hej Dolls<3

Et efterhånden ret så nødvendigt indlæg fra min side! Jeg er simpelthen ved at få lange patter over folk på diverse sociale medier, som bruger den ellers SÅ fantastiske beautyblender sponge forkert!!!!. Dette er ikke et sponsoreret indlæg, blot en hjælpende hånd fra min side. Jeg kan virkelig godt forstå hvis der sidder mange derude, som ikke får det optimale ud af sin sponge, da vejledningen er misvisende, forkert og ja – helt ude i hampen!!

beautyblender

SÅ nu skal I høre hvordan jeg bruger den, og hvordan den faktisk SKAL bruges.

1) Dette er det de fleste misser! Start med at gøre din beautyblender våd! Under hanen, godt med lunkent vand og lad den suge alt hvad den overhovedet kan!

2) Tryk vandet ud af din beautyblender ( i knyttet hånd) Og dup evt. efter på et håndklæde eller lign. Den skal være fugtig, uden at være våd. ( Lummer søndag ;) ) Grrr..

3) Du har nu fordelt din concealer under øjnene og din foundation på huden. Nogle vælger at dyppe svampen i sin foundation, det gør jeg ikke. Jeg lægger stadig min foundation/concealer på med en pensel eller fingrene, for eventuelle synlige pensel strøg eller overflødig produkt, bliver jo blendet sammen når du bruger svampen deraf navnet; beautyblender! Wauw hvor er det smart.. ;-)

4) Dam dam dam dam – næste kæmpe fejl jeg ser de fleste lave. Du skal duppe med den! Ikke trække eller smørre den rundt i hele krydderen. Let og forsigtigt dupper man med beautyblenderen! Jeg starter som regel under øjnene eller der hvor min concealer er påført, og arbejder mig ud af. på den måde får du en bedre overgang fra din concealer til din foundation. Let og lækkert!

5) Den skal rengøres efter brug! Sådan en svamp bliver en omvandrende bakterie-bombe, og det er ikke særlig flatterende, hvis man ynder at passe på sin hud :P Jeg gør min ren med min ansigts sæbe. Et par dråber fordeles på svampen og du kan nu med lethed skylle overflødig produkt ud af svampen, under lunkent vand.

 

Det var så lidt, håber I får det optimale ud af jeres beautyblendere <3

Kys fra Mig

2 comments on “Sådan bruger du din beautyblender – KORREKT!

  1. Sarah Urgaard

    FEDT! Tak for det! Jeg var faktisk slet ikke opmærksom på, at den skulle være fugtig. Tak for tippet :) Alt det andet var jeg dog (HELDIGVIS!) opmærksom på :)

Skriv et svar