Perfekte Bryn

Godmorgen Derude.

Inden jeg deler et af mine eksempler på mine ”bryn-rutiner” med jer, vil jeg gerne lige dele lidt om bryn generelt!

Jeg ser dagligt rigtig mange sørgelige tilfælde af ”forkerte” bryn. Øjenbryn er noget af det aller-aller- vigtigste i dit ansigt! De kan skabe symetri, eller asymetri, de kan få dig til at se vred eller overrasket ud. Faktisk er de en kæmpe del af harmonien i hele ansigtet. JA, jeg havde også bitte små tynde bryn…. Da jeg var 14 år! Bryn-moden skifter, ligesom alt andet gør. Så gør dig selv en tjeneste at følge lidt med :-) For tiden er det ” Det-er-mine-bryn-der-kommer-med-mig looket” der er yderst moderne, og så er det her jeg siger: Alt med måde! Selvfølgelig behøver du ikke at ligne en der går på catwalken.

Jeg synes det er en super god idé at gå til en frisør eller anden professionel, der kan hjælpe dig med formning/plukning, hvis du ikke helt føler dig sikker ved at gøre det selv. En vigtig del af et flot bryn er som alt andet, et godt udgangspunkt ;-)

Jeg elsker at eksperimentere med forskellige bryn metoder, produkter, farver, former osv. I dag deler jeg blot en af dem med jer. Den er meget simpel, og rigtig god til et fint hverdags-look. Hvis jeg ikke har makeup på er det også denne jeg bruger.

Den består af to produkter, meget simpelt!

Første produkt Er brow satin Fra Maybelline. Det er en form for blyant med to ender. Den ene ende består af selve blyanten, som har en meget fin cremet konsistens og en flot kold undertone. Den modsatte ende består af en lille svamp med pudder, som anvendes til at fylde ud mellem hår stråene. Virkelig et fremragende produkt, hvis man spørger mig!

browsatin3

 

Andet produkt er Brow Drama, som også er fra Maybelline. Dette er en fikserings gel, som holder brynene på plads og giver lidt struktur til hvert enkelt hår strå. Kan både fås i transparent og med en smule farve

broooow

 

Sådan gør jeg:

1. Jeg starter med børste mine bryn i den ønskede form. Det gør det lettere at se hvor man skal placere det første strøg.

IMG_9178

2. Når jeg har gjort det starter jeg altid indefra(Hvor brynet starter ved næsen) og lægger den linje der skal gå fra underkanten hele vejen. Ved at gøre det har jeg et godt udgangspunkt og en god guide-streg at skitsere ud efter. Jeg kan nu ligeså stille i bløde bevægelser (med hårets groretning) skitsere op hvor farven skal sidde.

IMG_9179

 

3. Jeg bruger nu modsatte ende, til at fylde ud mellem stråene, så farven ikke ser så markant ud

IMG_9180

4. Jeg bruger nu min brow gel til at skabe den ønskede struktur. Med små forsigtige fejende bevægelser, kan jeg fiksere brynet som jeg ønsker

IMG_9181

 

5. Lidt highlighter eller anden lys skygge kan anvendes under brynet, for at give en lille effekt af et mere løftet bryn

IMG_9183

 

IMG_9177

IMG_9182

 

Held og lykke med de smukke bryn!

Kys J

 

16 comments on “Perfekte Bryn

  1. Dit hår er så fint på det lille firkantet billed hvad er det farvet med.. Det ser så koldt ud men uden at være grå eller lilla i tonen?? Det ser såå lækkert ud :)

  2. Hej Josephine

    Ved ikke om du nogensinde bruger kunstige øjenvipper men du har sikkert forstand på det :)
    Jeg kunne godt ønske et indlæg omkring påsætning og aftagning af dem sat rengøring af dem da man jo godt kan bruge dem flere gange. Evt anbefaling af produkter også :)
    Tak for en dejlig blog , jeg nyder at læse dine råd

Skriv et svar