Gode råd til at opnå god tan – og holde på den!

11748544_10153416673034174_589455789_n

 

Jeg kæmper og kæmper hver sommer! Den evige kamp for at opnå den optimale sommer-taaaan. Jeg starter med faktor 50 og ryger langsomt ned til faktor 30, for måske (alt afhængig af solen) at komme ned på en faktor 20, eller olie med solfilter i! Alt dette for at holde så lang tid på farven, som overhovedet muligt.

Så denne her læsning er til dig, som måske allerede har været på ferie, er blevet stinkende brun (på de 4 soldage det har været i dk) eller dig som skal på ferie og planlægger at arbejde godt på din farve! Ok ok, de blege må altså også godt læse med! ;-)

 

Følg mine simple råd, for at opnå og holde på farven, så længe som muligt!

 

  1. Start med en høj faktor! Det føles ikke som om du bliver mega brun til at starte med, til gengæld vil du holde på farven i længere tid.

 

  1. Undgå for guds skyld, at blive solskoldet! (selvfølgelig mest af de helbredsmæssige årsager – men dette er heller ikke vejen frem til at blive brun) Yes, du får farve af det! Den hedder reje-rød og minder allermest om en tarvelig englænder i Magaluf.

 

  1. Godt så! Det lyder en smule skørt, men den er god nok. Vær ikke bange for at skrubbe dig (tørbørste kan også bruges) Så længe blodcirkulationen bliver holdt i gang, vil huden få en bedre glød. Skrub regelmæssigt for at fjerne de døde hudceller i opløbet! Jeg gør det ca en gang om ugen.

 

  1. Fugt. Ja det ved vi sgu da godt! Men derfor skal den på. Masser af fugt i form af olie eller lækker bodylotion og fri luft til kroppen. Mihihihi (hestegrinet kommer altid når jeg kommer med et ekstra godt råd) Sov nøgen! Luft benene, armene, missen, whatever! Og hvis det ikke hjælper for dig – Så gør det alligevel, bare fordi det er mega læks ;-)

 

  1. Verdens største kliche.. dam dam dam! Drik rigeligt vand! Det giver huden fugt indefra. Og er godt for alt. Selvom det ikke smager af noget!? Nogen der kan forklare hvad vand smager af? Jeg foretrækker selv champagne eller øl i lange baner. Men det skal man viiiiistnok holde sig fra, da alkohol udtørrer huden :-P

 

Håber I får lidt ud af mine små-råd hist og her, og hvis det ikke virker er det sikkert fordi du gør det forkert :-P Fat mod chicks, det hele skal nok gå og vi vil fortsat være piv-lækre! Med eller uden tan!

 

Til sidst et shout-out til alle jer der læser fast med! Elsker jeres beskeder, mails, comments osv. Det er så hyggeligt og det er mega fedt at være en del af jeres liv på denne her måde. Keep it up!

 

Kys J

 

Skriv et svar