Brug din bronzer til andet – end kinderne!

foto-4 kopi 15

Jeg vil da lige dele mit lille tip til efterårs øjenmakeuppen :-)

Jeg går udfra at I ligesom jeg selv, ikke har fået opbrugt hele jeres bronzer/solskinspudder fra sommeren! Da min egen allerede er alt for ”heftig” til min nu blegere hud, kan jeg da ligeså godt finde en anden måde at bruge den på. Da jeg selv synes at brune/orange/kobber farver er et hit til efteråret, hvorfor så ikke bare bruge den som øjenskygge. Heldigvis er der ingen regler i makeuppens verden, så hvorfor ikke ;-)

Jeg har allerede i makeup-tasken hvad der skal til, så ingen grund til at tage ud og spendere denne gang!

Alt du skal bruge er: en stor blending brush (eller anden stor øjenskygge pensel), Din bronzer/solskinspudder, den highlighter du allerede har (eller en anden lys shimmer-øjenskygge) og en god mascara! Så er du allerede godt på vej.

foto-4 kopi 17

Step 1 Tag din pensel og fordel godt med solskinspudder på den. Læg den nu på hele øjenlåget. Du behøves ikke at tænke så meget over hvor præcist du lægger den, den skal bare fordeles som du selv synes.

Step 2 Tag samme pensel som før (dup eventuelle rester af solskinspudderen af på hånden, det betyder ikke så meget;) ) Læg en smule af den valgte lyse (highlighter eller anden lys) op under brynet, og dup en smule i krogen ind mod næsen. Det giver en fin effekt af et løftet bryn og åbner øjet op ved at lægge en smule lyst i krogen :-)

Step 3 Så er det bare på med et godt lag mascara og ready to go!

Hvis du stadig er i tvivl så kig på mine billeder nedenfor, det er let at fornemme hvor der ligger hvilke farver!

df

foto-4 kopi 14Kys J

Skriv et svar