Bambi-eyes ;-)

Slip for mascara og se samtidig frisk og smuk ud med fine og naturlige eyelash extensions ;-)!

Duften af nye lækre lokaler og forkælelse svævede i luften, da jeg igår var på besøg hos min ALLTIME favorit salon, nemlig SalonSchmück. Kristine bød mig som altid velkommen, med et smil og et dejligt kram! Nu var det endelig blevet vippe-tid igen!

Jeg har holdt en lille pause på et par måneder, hvor jeg ellers har brugt det tidligere omtalte vippe-serum. Kristine sagde at mine egne vipper var blevet så fine, lange og tykke, men at jeg sagtens kunne bruge serummet fortsat, når jeg også har vipper på.

Vipperne jeg har fået sat på, er singlelashes, altså man får påsat et enkelt vippehår ad gangen. Vi har valgt D-kurve faux mink til mig, som er den mest volume-givende. Jeg har fået sat fra længde 10 til 14 på (som er den længste), men sammensætningen af kortere og længere vipper, giver et meget naturligt og fint resultat.

Jeg elsker eyelash extensions fordi: Jeg er lidt for doven til at tage mascara på hver dag! Jeg sparer tid, både på at lægge mascara, men også på at fjerne det igen (som er det jeg hader mest). Jeg ser altid frisk ud når jeg vågner ( Jep, woke up like this ;-) haha) og så er de super nemme at holde. Jeg går med mine en hel måned, før jeg skal til opfyldning. Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person. Jeg behøves aldrig bekymre mig om mascara der løber, eller drysser. Jeg kan træne og gå i bad helt normalt, dog undgår jeg at gnide og tørre mig direkte i øjnene. Alt i alt kan jeg kun se fordele ved eyelash extensions. og så ser det altså bare super fantastisk ud!

Kristine er så sindssygt dygtig og meget grundig, så det er helt sikkert hende jeg anbefaler til alle!

Du kan booke din tid —–> her

og ellers så tag et lille kig på mine billeder, både her og på instagram: @ninimiro @salonschmuckcph

foto-4 kopi 30

foto-4 kopi 29

Kys J

 

Skriv et svar