All about MASCARA – og et par gode råd :-*

Miro_Jan2016_01 kopi

 

Hej dejlige damer <3

Det er ved at være lidt tid siden det sidste indlæg, så her kommer et MÅSKE brugbart et! Det handler om mascara, do’s and dont, et par gode råd osv. Tiden er knap med min lille guldklump hængende på mig 24/7, så hele ideen om en ”advents-indlæg-kalender” røg desværre lidt til jorden denne jul :( Øv bøv. Jeg glæder mig også til det nye år, hvor den forhåbentlig kommer til at stå på en del spændende nye ting og nogle ekstra små-projekter i ærmet. Men indtil da, må i altså nøjes med :-P

Godt. Først og fremmest.

En Mascara er noget ALLE kvinder ejer. God, dårlig, billig eller dyr – altså mascara ;-) – Så tror jeg 99% har sådan en i makeuppungen. Den lille (for det meste) sorte satan, kan udrette små mirakler, når man ellers ligner en død pungrotte. Så vi skal huske at behandle den pænt, rigtigt og skifte den ud jævnligt! En mascaras levetid er ikke så lang som mange af os ( inklusiv mig selv) tror. Mener egentlig kun, at den ligger på 2 måneders tid :O Hvilket jo er rigtig kort tid, i forhold til meget andet makeup.

Nu da vi er enige om, at en mascara ikke lever længe, vil jeg gøre opmærksom på én lille-bitte (stor) fejl, rigtig mange kvinder gør ved brug af sin mascara. Det sker så ofte, at jeg møder nogle kvinder som står og smukkeserer sig et eller andet sted, og når det er tid til lidt ekstra mascara på vipperne sker dét. Den stakkels mascara bliver SKAM-pumpet, inden den ryger på vipperne. Please kære med-kvinder, stop galskaben :-p Når man pumper en mascara fyldes den med små luftbobler som tørrer den ud og derved forkorter levetiden yderligere.

så dam dam dam daaaaaam

Råd nr 1 : Stop med at pumpe din mascara ;-)

Råd nr 2 : Er din mascara tør (måske fordi du har pumpet den for meget :p) Så er et lille nød-trick, at putte et par dråber Systane (eller andre slags øjendråber) ned i. Dette anbefales kun hvis du ikke har nået at købe en ny, da en tør mascara er bedst at smide i skralderen :-*

Råd nr 3 : Du har lagt den perfekte øjenskygge og er nu klar til mascara. og så smitter den selvfølgelig af både over og under øjet. Typisk. Brug et visitkort eller lign til at ligge under vipperne inden du påfører – så undgår du at de smitter af – smart ;-)

15319538_10154715245029174_693990599_n

Råd nr 4 : Fjern din mascara inden sengetid HVER aften! Dine vipper har større chance for at knække når du sover ”på dem”, hvertfald hvis du ligesom jeg, sover uroligt :-)

Råd nr 5 : Åbn din mund så meget som du overhovedet kan, mens du påfører din mascara. Det gør nemlig dit ansigt sygt langt, og derfor undgår du at ramme dig selv med din mascara… SOM OM :-D Men gør det alligevel, bare for at se ekstra dum ud :-P

 

Godt, det var lige de 5 hurtige. I skal selvfølgelig heller ikke snydes for et par anbefalinger. Når det er sagt er mascara-valg ligeså individuelt som smag i mænd. Derfor har jeg prøvet at tage et par forskellige, som alle er rigtig gode i mine øjne.

Nr 1 er Clinique High Impact, som er den jeg bruger lige for tiden. Den har en stor børste med rigtige børstehår, og så kan den fjernes med varmt vand! 

mascara

 

 

NR 2 er Maybelline Lash sensational. Den har en silikone børste som buer for perfekt volume og så en ”lille” side, som er perfekt til de nederste vipper. Også super nem at fjerne!

 

mascaaar

 

NR 3 er Sephoras Outrageous Volume Mascara. Den er mere ”fedtet” i konstistensen og kan derfor virkelig gøre en forskel på vipperne med bare et enkelt strøg. Den kan bygges op, lag på lag og er også med silikone børste. 

sephoramascara

 

Det var alt for i dag :-)

<3 JM

Skriv et svar